duminică, 16 martie 2014

Servere dedicate, virtualizare, storage si cloud computing in oferta Profiway.

Data Center din Bucuresti, suport tehnic 24 din 24 in limba romana


Este o certitudine migrarea viitoare in Cloud a tuturor marilor companii din Romania, se avanseaza chiar un termen pentru finalizarea acestui proces - anul 2017 *. 

Serviciile de cloud Profiway ofera garantia calitatii verificate in timp si, aspect demn de luat in considerare, se bazeaza pe o infrastructura de extrema siguranta si moderna (intotdeauna "la zi") incluzand un Data Center de ultima generatie aflat in Romania (mai exact, in Bucuresti) si asistenta permanenta, 24 din 24, in limba romana.

- In varianta cea mai simpla, putem  asigura colocarea echipamentelor dumneavoastra in Data Center, eliminand astfel riscul pierderii datelor sau intreruperii aplicatiilor critice pentru afacere. Certificarea Tier 3 de care dispunem garanteaza continuitatea afacerii clientilor nostri chiar si in cele mai vitrege conditii sau in cazul unor catastrofe. In astfel de cazuri (am consemnat cateva) va puteti conduce business-ul din spatii special dedicate (si echipate) pentru dumneavoastra!

- Putem merge mai departe, si va putem inlocui echipamentele vechi (ocazie binevenita si pentru reconfigurare sisteme, reinstalarea unor aplicatii etc.) cu servere dedicate brand name, de ultima generatie, care ofera cea mai ridicata performanta si fiabilitate.
Translatarea aplicatiilor dumneavoastra se poate face aproape insesizabil pentru angajati - avem experienta mai multor astfel de operatii efectuate in week-end - si va mai aduce suplimentar si alte beneficii:
a) servicii de colocare si electroalimenter redundante in Centru de date de nivel Tier 3
b) servicii de monitorizare si suport 24x7, inlocuirea serverului defect in maxim o ora
c) peering cu majoritatea providerilor nationali si europeni
d) acces remote pentru management
Exista 3 pachete oferite pe baza de abonament lunar:
ESENTIAL: 89 Euro/luna;  EXTRA: 99 Euro/luna;  PREMIUM: 129 Euro/luna. Mai multe detalii gasiti in pagina Profiway Dedicated Server.

- In sfarsit, o varianta si mai simpla pentru dumneavoastra, prin eliminarea cheltuielilor cu investitii initiale si optimizare in alocarea resurselor dar, concomitent, cu alinierea in permanenta la tehnologiile de ultima generatie de la furnizori de top mondiali si cu o siguranta si disponibilitate a datelor situate la cel mai inalt nivel:  serviciul Profiway Cloud Server.
Serviciul include un server virtual dedicat ce ofera performanta si fiabilitate ridicate. Infrastructura de Cloud este gazduita intr-un Centru de Date de ultima generatie, pe servere si echipamente brand name si pe platforma de virtualizare VMware. Serviciul include un spatiu de stocare dedicat, un sistem de operare preinstalat si conectivitate la internet. De asemenea, pachetul include servicii de suport tehnic oferite pe intreaga perioada a contractului.
Disponibilitatea ridicata a serviciului este garantata de mecanismele avansate oferite de platforma de virtualizare VMware vSphere: vSphere High Availability, vMotion, DRS.
Securitatea si izolarea in mediul de cloud este realizata prin mecanisme redundante de securitate Layer 2 a retelei oferite prin Cisco Nexus 1000V.
Stocarea se realizeaza pe echipamente Hitachi SAN de mare performanta.
La implementarea serviciului clientii pot alege dintr-o varietate de optiuni (ca, sistem de operare, nr de procesoare, memorie RAM, etc…) pentru a asigura resursele necesare.
Exista 3 pachete oferite pe baza de abonament lunar:
Linux CentOS 6.2 de la 24 EURO/luna +TVA; Linux Ubuntu Server 12.0.4 LTS de la 24 EURO/luna +TVA; Windows Server 2008 R2 SP1 de la 36 EURO/luna +TVA. Mai multe detalii gasiti in pagina Profiway Cloud Server.

Evident, puteti folosi variantele noastre de abonament (acordam si discount-uri) dar putem configura impreuna variante de servicii complete.
Si nu va punem la dispozitie doar infrastructura de cloud ci si (pe langa aplicatiile tipice mutate in Cloud - gen e-mail, ERP, CRM ) aplicatii optimizate si verificate in timp din oferta Profiway, cum sunt StarCapture si Seal.

Va asteptam, dorim sa va oferim servicii de calitate la preturi avantajoase!
Contactati-ne,


_________
Asociatia Directorilor de Tehnologia Informatiilor si Comunicatii din Romania - Cio Council (Chief Information Officers Council) - rezultate studiu de piata "Cloud Adoption. Strategiile de IT se redefinesc in Business", 11 iulie 2013.
Computers Blogs
Top Sites