joi, 18 decembrie 2014

Testati Bitdefender GravityZone, solutia pentru administrarea securitatii pentru organizatiile medii pana la foarte mari

Profiway isi propune, in calitate de Bitdefender Gold Partner, sa ofere societatilor interesate oportunitatea instalarii rapide si efectuarii de teste de evaluare ale aplicatiei de securitate GravityZone.

 Profiway este Bitdefender Gold Partner


Contactati-ne chiar acum!
Vom putea impreuna sa configuram in modul cel mai eficient protectia globala si centralizata in mediile virtualizate, fizice, mobile si de cloud ce gazduiesc echipamentele IT&C din organizatia dumneavoastra.

Bitdefender GravityZone la preturi foarte bune!



Cateva precizari:

Pentru instalare, avem nevoie de o imagine a aplicatiei virtuale GravityZone. Dupa ce instalam si configuram aplicatia GravityZone, putem instala clientul sau descarca de la distanta pachetele de configurare necesare pentru toate celelalte componente ale interfetei web Control Center.

Pentru instalarea si configurarea initiala va trebui sa ne puneti la dispozitie urmatoarele date:
- denumirile DNS sau adresele IP fixe (prin rezervare DHCP sau configurare statica) pentru aplicatiile GravityZone
- nume de utilizator si parola ale unui administrator de domeniu
- detalii privind serverul aplicatiei de virtualizare utilizate (server vCenter, vShield Manager, XenServer) respectiv nume host, adresa IP, port de comunicare, username si password administrator
- setarile serverului pentru e-mail-uri transmise
- setari server proxy (daca este cazul)

In mod evident, intreg procesul de instalare si configurare poate fi realizat si (doar) de catre personalul dumneavoastra IT. In aceasta eventualitate, retineti ca va putem oferi licentele Bitdefender la preturi foarte bune!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Computers Blogs
Top Sites