miercuri, 23 octombrie 2013

Servere HP ProLiant in oferta PROFIWAY

Solutii pentru start-up


Serverele HP Proliant nu mai sunt - de ceva vreme - apanajul marilor companii, acum le puteti utiliza in propria afacere cu aceeasi eficienta si fiabilitate. Serverele HP ProLiant ofera intreprinderilor mici modalitatea unitara si sigura prin care angajatii pot partaja fisiere, documente, aplicatii, accesul la internet sau chiar licentele software.

Am ales din oferta PROFIWAY cateva servere din categoria  Servere pentru start-up, fiecare dintre ele avand link catre pagina corespunzatoare de produs din magazinul nostru online  – Atentie!  in subsolul  acesteia se gaseste rubrica Accesorii cu trimiteri la o bogata lista de componente, de asemenea din oferta noastra!
  

Serverul HP ProLiant MicroServer  este suficient de complex pentru implementarea unui sistem informatic pentru noile intreprinderi cu pana la 25 de utilizatori. Pentru afaceri cu suport IT limitat, acest server cu un singur procesor este usor de utilizat si de configurat.



Dacă aţi depaşit dificultatea startului si aveti nevoie de functionalitati tip server extinse, o pereche de servere rack cum ar fi HP ProLiant DL320e Gen8 v2 este ideala pentru lucrul intr-o retea low-risk” de stocare date, tiparire si partajare acces la internet,  separat de rularea (pe cel de al doilea server) a aplicatiei specifice de business,  pentru până la 49 de angajati.




Daca business-ul dvs. se desfasoara deja pe servere dar necesita mai multa putere si eficienta pentru 50 sau mai multi angajati, o pereche de servere HP ProLiant ML310e Gen8 v2 constituie solutia optima.








Accesorii optionale pentru serverele business start-up:
-  Hard disk-urile  Midline SATA non-hot plug LFF 7200 rpm si SATA hot-plug SFF 7200 rpm  reprezintă solutii accesibile pentru medii cu volum mic de activitate si de doua ori mai fiabile decat unitatile HDD entry-level.
-  Unitatea optica SATA DVD-RW este capabila sa citeasca DVD-uri de 4.7 GB si 8,5 GB, si de asemenea,  CD-R, si CD-RW. Aceasta unitate accepta la scriere CD-R, CD-RW, DVD + R / RW  si DVD -R/RW prin folosirea unor utilitare software consacrate.
-  Cu  HP H221 Host Bus Adaptor puteti profita de avantajul celor opt porturi externe SAS, pentru folosirea unitatilor suplimentare de banda (SAS) sau a altor hard disk-uri SAS si SATA suplimentare. 


Un sistem complet mai presupune (in eventualitatea ca nu optati pentru servicii similare in Cloud):
-  solutii de retea : HP PS1810-8G Switch, HP Networking M200 802.11 Access Point
-  solutii de stocare (storage): HP Storage RDX 1 TB External Removable Disk Backup System, 8x RDX 1 TB Removable Disk Cartridge
-  Software-ul de backup : Autonomy LiveVault cloud backup
-  Servicii HP si asistenta : HP 3-year Next Business Day Collaborative Support, HP iLO Essentials ,
HP Networking Lifetime Warranty 2.0


Pentru consiliere in stabilirea configuratiei optime si pentru obtinerea preturilor actualizate, nu ezitati sa ne contactai. O sinteza (la data editarii articolului) gasiti in pagina din magazin special dedicata pentru servere Proliant. Datele de contact le gasiti si in pagina de Contact a site-ului PROFIWAY.



Computers Blogs
Top Sites