vineri, 13 decembrie 2013

Office 365, planuri financiare avantajoase, adecvate afacerii dumneavoastra


Firma dumneavoastra poate beneficia de acces de aproape oriunde la cele mai recente aplicații Office, plus servicii IT bazate pe cloud, precum e-mail de nivel enterprise și conferințe ușor de administrat.
Servicii care pana acum cativa ani erau accesibile doar marilor firme - cele care isi puteau permite cheltuieli apreciabile - va sunt perfect la indemana:
| Aplicatii, tehnologii si date - toate disponibile online, fara investitii in achizitionarea si mentenanta hardware. l  Acces online oricand si oriunde, si aproape de pe orice dispozitiv mobil (tableta, smartphone, notebook, etc.) la datele firmei, in deplina siguranta si pastrand setarile individuale ale utilizatorilor. l   Administrare facilă. l   Plata sub forma de abonament, previzionare cheltuieli.  

PROFIWAY, in calitate de partener Microsoft, va poate oferi planuri financiare avantajoase de achizitie a suitei Office 365, in variantele cele mai potrivite afacerii dumneavoastra.

Am optat pentru 5 dintre cele mai complete si flexibile variante (la fiecare dintre ele sunteti directionat, pentru descrierile amanuntite ale aplicatiilor componente si facilitatilor de lucru, spre pagina de produs corespunzatoare din magazinul nostru online). 

Preturile sunt in Euro fara TVA de aceea va recomandam sa ne contactati in vederea definirii pretului corect in Lei la cursul zilei precum si pentru a beneficia de asistenta din partea noastra.



Office 365 pentru firme mici:   49,20 Euro / utilizator / an
Avantaj: revine la 4,10 Euro / luna fata de 4,90 Euro in varianta de achizitie lunara.
Functioneaza in paralel cu suita Office pe care o aveti deja. Beneficiati de: | E-mail de nivel business - Include o cutie postala de 50 GB pentru fiecare utilizator si calendare partajate |  Site web public - usor de construit si de întretinut, fara taxe suplimentare de gazduire | Videoconferinte web si partajarea documentelor, fara sa fie necesare cunostinte IT pentru gestionare. 
Usurinta în configurare si administrare: administrare simplificata, bazata pe web, accesibil de pe majoritatea dispozitivelor.

Office 365 Premium pentru firme mici:  124,80 Euro / utilizator / an
Avantaj: revine la 10,40 Euro / luna fata de 12,80 Euro in varianta de achizitie lunara.
Utilizati Office pe mai multe dispozitive, printre care PC-uri, sisteme Mac, tablete Windows si majoritatea dispozitivelor mobile.
Beneficiati de cea mai recenta versiune de Office, insotita de e-mail de nivel business, site web public, conferinte web si partajarea fisierelor – toate usor de gestionat, fara sa fie necesara experienta IT.

Office 365 pentru firme medii: 147,60 Euro / utilizator / an
Ideal pentru 10 - 250 angajati. Office poate fi accesat de aproape oriunde, de pe mai multe dispozitive, astfel incat toti angajatii firmei sa aiba libertate, flexibilitate si productivitate de oriunde ar lucra. In plus,isi pot particulariza setarile personale Office.
Aveti acces fiabil la aplicatiile si documentele din cloud. Este suficient sa faceti sign in pentru ca documentele sa va urmeze pe SkyDrive Pro.
Setarile personalizate se deplaseaza impreuna cu dvs. Puteti sa mergeti direct la pagina unde ati ramas sau sa consultati dictionarul personal, indiferent ce dispozitiv utilizati.

Office 365 Enterprise E1:  78,00 Euro / utilizator / an
Pentru firmele care au nevoie de e-mail de nivel enterprise, intallniri web, partajarea documentelor si alte servicii de productivitate. 
Office 365 Enterprise E1 ofera flexibilitate maxima, corespunzand diverselor cerinte ale utilizatorilor si imbinandu-se armonios cu infrastructura existenta.
Va puteti baza pe integrarea cu suita Office. Puteti sa utilizati oricare dintre noul Office (Office 365 ProPlus), Office 2010, Office for Mac 2011 sau Office 2007 (cu anumite limitari) si sa conectati utilizatorii din aplicatiile cu care sunt familiarizati.
Puteti sa combinati si sa potriviti serviciile in functie de diversele cerinte ale utilizatorilor. Planurile Office 365 Enterprise va permit sa le oferiti utilizatorilor o combinatie de diverse servicii, ca sa le puneti la dispozitie intr-un mod economic instrumentele de care au nevoie.
Lucrati cu noile programe de completare interesante. Adaugati noul serviciu Project Online si Visio Pro for Office 365 pentru a beneficia de cele mai noi solutii de gestionare a portofoliilor de proiecte, de reprezentare sub forma de diagrame si de vizualizare a datelor.
                                                                                                     
Office 365 Enterprise E3:   228, 00 Euro / utilizator / an
Beneficiati de cele mai recente versiuni ale aplicatiilor Office, insotite de cele mai complexe capabilitati de comunicare de nivel enterprise si caracteristici de aliniere la norme care permit personalului IT sa-si indeplineasca mai rapid sarcinile.
Protejati datele firmei si mentineti alinierea firmei la norme prin intermediul instrumentelor de securitate si protectie de nivel enterprise:
- Descoperire unificata a informatiilor electronice. Cautati in mod unificat date in Exchange, SharePoint si Lync.
- Descoperirea informatiilor electronice se integreaza cu instrumentele complexe de retentie si arhivare a datelor, permitand retinere a documentelor in vederea unui litigiu si de descoperire a informatiilor electronice relevante pentru caz.
- Impiedicarea pierderii datelor. Creati politici de impiedicare a pierderii datelor si utilizati sabloane pentru protejarea informatiilor sensibile. Instrumentul integrat de educare privind politicile ii atentioneaza pe utilizatori ce gresesc inainte ca e-mailul sa fie trimis.
- Controlati accesul la informatii. Activati Serviciile de administrare a drepturilor si creati politici privind accesul la nivel de firma. Administratorii si utilizatorii pot utiliza politici pentru a restrictiona accesul la documente si la e-mailuri.


Preturile sunt in Euro fara TVA de aceea va recomandam sa ne contactati in vederea definirii pretului corect in Lei la cursul zilei precum si pentru a beneficia de asistenta din partea noastra.
Multumim!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Computers Blogs
Top Sites