vineri, 6 iunie 2014

Arhivare electronica. Management arhive electronice. Solutii complete oferite de Profiway.


Cateva premize, preluate dintr-un studiu PwC & Gardner:
·         80% din informatia vehiculata este in documente;
·        un document este, in medie, copiat de 19 ori;
·        la 3 lei cheltuiti pe realizarea unui document se cheltuiesc apoi 9 lei pentru gestiunea acestuia;
·         60% dintre angajati petrec mai mult de o ora recreand documente care exista deja;
·        companiile cheltuiesc 60 de lei pentru a indosaria un document, 360 lei pentru a gasi un document gresit indosariat si 660 lei pentru a reproduce un document pierdut;
·         7,5% dintre documente se pierd, iar 3% din restul se indosariaza gresit;
·         profesionistii isi petrec pana la 15% din timp lecturand informata si pana la 50% din timpul lor cautand-o.

Daca mai era nevoie de precizat,
in mediul de afaceri actual extrem de competitiv, informatia este cea mai importanta resursa a organizatiilor. In cele mai multe cazuri, informatia se regaseste in documente pe hartie. Sistemele de captura (scanare, catalogare) a informatiilor reprezinta primul pas in gestiunea performanta a informatiilor, permitand conversia documentelor din format fizic in format electronic, precum si extragerea informatiilor necesare din cadrul acestora.


Solutii de arhivare cu aplicatiile StarCapture si SEAL

Aplicatii specializate, utilizate in procesul arhivarii electronice:
  • Documentele in format electronic sunt mai usor de accesat, de utilizat si de integrat in procesele de afaceri. Conversia documentelor in format electronic presupune parcurgerea succesiva a mai multor etape, incepand cu inventarierea, scanarea si indexarea documentelor si terminand cu stocarea imaginilor pe orice suport de memorie sau integrarea cu sisteme de tip Enterprise Content Management. O suita performanta si completa de aplicatii pentru captura si conversia datelor si documentelor, este StarCapture - ajunsa la generatia a 5-a, aplicatia realizata de Star Storage poate fi utilizata intr-o multitudine de scenarii acolo unde este nevoie de captura zilnica sau ocazionala a documentelor aflate pe suport hartie sau a celor in format electronic.
  • Prin sistemul web de acces, aplicatia StarCapture se integreaza transparent cu SEAL (Secured Electronic Archive Library) - solutia de gestiune a arhivelor, care ofera facilitati unice de regasire si acces rapid la informatiile din arhive pe baza metadatelor asociate. SEAL este de asemenea in oferta PROFIWAY, si prezinta posibilitati de dimensionare si configurare in functie de specificul organizatiei tale. Despre complexitatea si multiplele ei avantaje gasiti mai multe detalii in pagina dedicata. Sa mai adaugam doar, succint, ca este scalabila (pana la mii de utilizatori), este perfect integrabila cu sistemele de calcul si business din firme (ERP, CRM etc), customizabila, ofera conformitate si securitate inregistarilor, poate beneficia de infrastructura Data Center in varianta de cloud, are numeroase variante de licentiere s.a.m.d.

Avantajele arhivarii electronice:
·         toate documentele companiei tale sunt integrate intr-o singura interfata, usor de utilizat;
·         conversia rapida in format digital a documentelor pe hartie
·         administrarea eficienta a documentelor
·         posibilitate de lucru in retea
·         reducerea costurilor administrative
·         reducerea spatiului folosit cu echipamente de tiparit
·         cresterea calitatii muncii, echipamentelor si materialelor tiparite
·         eficientizarea activitatii la nivelul intregii organizatii
·         accelerarea proceselor decizionale

Solutii pentru managementul arhivelor electronice:
Ai nevoie de un sistem de administrare centralizata a documentelor electronice? PROFIWAY iti ofera solutia: Documentele arhivate in format electronic sunt accesibile imediat in intreaga organizatie si sunt administrate eficient prin intermediul unei interfete usor de utilizat. Ai posibilitatea sa definesti grupuri de utilizatori si sa le asociezi drepturi de acces diferentiat, poti stabili politica de pastrare si distrugere a documentelor in conformitate cu reglementarile legale in vigoare si esti pregatit in permanenta pentru procesele de audit.

10 motive sa alegi  Solutia completa pentru managementul arhivelor electronice:
·         elimini riscul pierderii sau distrugerii documentelor importante;
·         asiguri securitatea informatiilor prin acces controlat la informatiile din arhiva electronica;
·         regasesti si accesezi rapid informatiile de care ai nevoie in mod curent; 
·         reduci semnificativ costurile de stocare si administrare a arhivei de documente actuale;
·         te conformezi cerintelor legale in domeniul arhivarii documentelor (Legea 135/2007);
·         ai in permanenta imaginea completa asupra tuturor documentelor arhivate; 
·         economisesti timp prin refolosirea continutului documentelor deja create in companie;
·         reduci costurile cu copierea documentelor;
·         folosesti usor informatiile din documente necesare in procesele de afaceri;
·         reduci incarcarea angajatilor responsabili de coordonarea arhivei.

Nu avem pretentia ca prezentarea noastra ofera raspunsuri la toate intrebarile virtualilor clienti, asa ca, pentru edificare si adoptare a solutiei celei mai potrivite pentru afacerea dumneavoastra, va recomandam sa vizitati site-ul www.profiway.com sectiunile Arhivare electronica, Management arhive electronice , SEAL - Management arhive electronice si STARCAPTURE - Conversie documente in format electronic.

Multumim,

Un comentariu:

  1. Refreitor la SEAL - si la orice metoda de management al arhivelor electronice - primul avantaj evident este cautarea rapida si eficienta in arhiva:

    Regăsirea rapidă a informațiilor este principalul motiv de care suntem interesați atunci când discutăm despre o arhivă, fie pe suport de hârtie, fie electronică, de aceea și în SEAL se pune un accent foarte mare pe această funcționalitate.
    Există mai multe opțiuni de regăsire, dar cea mai simplă și eficienta este căsuța de "search". Doar scrii acea informație pe care vrei să-o regăsești și sistemul caută, filtrează și apoi afișează rezultatul dorit. Chiar și în aceste procese de regăsire a documentelor sunt aplicate întotdeauna reguli de securitate.
    O altă opțiune este căutarea avansată, de asemenea disponibilă pentru toți utilizatorii. Clasificarea metadatelor este acum perfecționată, ajutând utilizatorii să identifice cu precizie documente sau să expună zone mari din arhivă pentru export în vederea prelucrării ulterioare. Sunt adresate nevoi diversificate de business prin oferirea de perspective multiple de exploatare a arhivei, prin regăsiri personalizate, în funcție de profilul angajatului – marketing, resurse umane, contabilitate etc.
    Această funcționalitate inovatoare înlocuiește tradiționala "structură ierarhică de foldere" cu o serie aproape infinită de posibilități pentru a naviga în conținutul arhivei tale, având în vedere multiplele informații pe care le are fiecare document.
    Pentru garantarea disponibilității informațiilor din arhivă ta se pune la dispoziție un sistem de stocare de mare performanță, produs de top la nivel mondial, Hitachi Content Platform. HCP asigura functionalități de deduplicare, replicare si multitenanță. De asemenea, sunt suportate și scenariile eDiscovery.

    RăspundețiȘtergere

Computers Blogs
Top Sites