marți, 28 mai 2013

Star Print a devenit PROFIWAY.

PROFIWAY
Real value. Delivered your way.


Sloganul asociat cu noua denumire, Real value. Delivered your way – evidentiaza plusul de valoare reala pe care echipa PROFIWAY il livreaza rapid clientilor prin produsele si serviciile oferite si intareste o directie strategica esentiala conform careia nevoile acestora sunt si vor fi tratate in continuare cu maxima prioritate la nivelul intregii organizatii. 

O evolutie trainica se face doar pe baza unui set de valori clare. Valori precum experienta, profesionalismul, flexibilitatea, focusul pe client, inovatia si agilitatea stau la baza filosofiei de business a companiei PROFIWAY si ofera garantia unui brand distinct, relevant si diferentiator.EXPERIENTA

Pentru ca experienta ultimilor 17 ani a determinat formarea unei companii al carei focus este excelenta produselor si a serviciilor oferite.PERFORMANTA

Performanta este un element prezent in tot ceea ce facem. Fiecare livrare, de la produse simple pana la solutii si servicii complexe are rezultate masurabile. Pentru ca trebuie sa fim cu un pas inaintea competitiei.


INOVATIE

Inovam continuu si gasim noi cai prin care sa livram direct catre clientii nostri produse, solutii, servicii si tehnologii mai eficiente.
FOCUS PE CLIENT

Pentru ca raspundem nevoilor clientilor nostri intr-o maniera care asigura beneficii maxime, prin furnizarea unor produse cu valoare reala si a unor servicii excelente.
PROFESIONALISM

Pentru ca produsele noastre au in spate ani de experienta, vizibili prin calitate si durabilitate.
In viziunea noastra, vrem ca PROFIWAY sa fie recunoscut ca un partener preferat de consumabile, solutii si servicii IT, un partener care evolueaza in permanenta pentru a raspunde prompt nevoilor clientilor sai, aflate intr-o continua schimbare si care detine capacitatea de a livra direct catre acestia valoare reala prin experienta si inovatie.

Computers Blogs
Top Sites